Storuman Energi AB


1171286653-StorumanLogga1Energi – Avtal med Storuman Energi AB
Egnahemsägarnas Riksförbund har tecknat avtal med Storuman Energi AB. Nytt Elavtal kan tecknas av våra medlemmar fr.o.m den 1 mars 2007.

Egnahemsägarnas logga kommer att finnas utlagd på Storuman Energi´s hemsida Storuman Energi från ovanstående datum, vidare information kan erhållas genom att man klickar på den utlagda loggan (på deras hemsida) eller ringer Egnahemsägarnas kansli på telefon 019-24 65 20 för mer information.


Storuman Energi AB säljer el till kunder i hela Sverige. Vi är ett relativt litet och nytt företag på elmarknaden. som många gånger lyfts fram av media och konsumentsajter som ett föredöme vad gäller ärlighet, lågt pris och kundnytta.

Vår affärsidé bygger på att erbjuda ett bra elpris samt ge goda råd till våra kunder. Vi producerar ingen el – vi köper el på elbörsen och paketerar den till våra kunder, vilket gör att vi är lika glada över ett lågt elpris som våra kunder. Vi jobbar stenhårt för att leva upp till vår slogan ”Svenska folkets elleverantör!”.

Goda råd och rätt elpris
Vår kundtjänst svarar på frågor och lotsar dig till rätt elavtal på telefon och via mejl. Just nu är vi över 20 personer som längtar efter att få hjälpa dig till rätt elpris. När den svenska elmarknaden avreglerades gick vi i täten för att svenska folket skulle kunna köpa el till rätt pris. Vi har lyckas bra!

 

1175159336-storuman1

Kundtjänsten ligger i Lappland
Vår kundtjänst (och resten av företaget) ligger i Lappland, den del av Sverige där större delen av elkraften produceras. Det känns bra att skapa arbetstillfällen i glesbygden, något som vore omöjligt utan förtroendet vi har hos våra kunder.

Nils-Gunnar From
VD


Öppettider
Du kan ringa Dygnet Runt för offerbeställning och prisinformation. För övriga ärenden är våra öppettider:
På dessa tider når du vår Kundtjänst i Storuman tillsammans med övriga anställda, vilket gör att du har stor möjlighet att få svar på dina frågor.


Måndag – torsdag 8:00 – 16:30
Fredag 8:00 – 15:00

Telefon 0951 – 103 35
Fax 0951 – 103 37
E-post info@storumanenergi.se